– منطقی بود. پترونیلا فروسیو ، رستوران دار دیرینه و رئیس گروه Ascom ، تردیدی ندارد: «من دیروز افتتاح کردم و امروز هم ادامه خواهم داد ، اما رستوران ها عمدتا عصرها برای چه کار می کردند؟ برای دو روز در منطقه زرد؟ » به خصوص اینکه “بعد از کریسمس ما با منوهای جدید کار می کنیم ، ساخت آنها در دو روز با بسته شدن آخر هفته و علامت سوال دوشنبه در مقابل ما بی فایده است.”

از نظر اخلاقی ، روز گذشته یکی از این دو در در رستوران ها ماند و امروز ضامن تضمین شده است. تصمیمی که بسیاری در روزهای گذشته با ارسال پست های بسیار تلخ در شبکه های اجتماعی اعلام کردند. مانند نیکولا زانینی از رستوران و فروشگاه شراب به همین نام در Borgo Santa Caterina: “افتتاح مشاغل رستوران به معنای تماس با تامین کنندگان از چند روز قبل ، بررسی موجودی کالا و خرید آنها ، پیش بینی میزان کار (در این موارد دشوار است) روزها واقعاً غیرممکن است) ، زیرا هنگام کار با محصولات تازه ، بقیه کارها کنار گذاشته می شوند یا در هر صورت از بین می روند ، کارکنان باید چند روز قبل (با یک رستوران بسته و بنابراین بدون درآمد) برای تمیز کردن و بازسازی محل ها برگردانده شوند ، برای شروع آماده سازی اصول پخت و پز ، به طور خلاصه ، یک سری فعالیت های گران قیمت که به هیچ وجه تحت تأثیر سکسکه ای که ما تحت آن قرار گرفته ایم نخواهد بود ».




0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *